CATSOCIETY CATSOCIETY ESA
the scp eva surga archives foundation
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups    
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

informatiegids kennismakingskursus most

 
Post new topic   Reply to topic    CATSOCIETY ESA Forum Index -> Mysticism, Occultism, Spirituality, Technology
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:07 pm    Post subject: regarding the defamation of Eva Surga / Cat People Reply with quote

PLEASE READ FIRST http://catsociety.nl/esa/viewtopic.php?t=107
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:11 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote

> waar kan ik mystiek, occultisme, spiritualiteit, taalbetekenis, woordduiding, symbolenleer studeren?

wat is de 'kennismakingskursus most'?

de 'kennismakingskursus most', ook wel genoemd 'kkm', is een vijfdaagse kursus dat van de maandag tot en met de vrijdag wordt gegeven in arnhem, van 10 uur 's morgens tot 6 uur 's avonds.

de kkm is een edukatief projekt van de scp: de society of the cat people founded 886 cs, een van oorsprong amerikaanse secret society dat opgericht werd in 1986. de kkm wordt verzorgd door sea: scp edukatie arnhem. de lessen worden 'één op één' gegeven door ervaren leerkrachten die door de orde bevoegd zijn om de kvz - de 'mystieke kennis van zaken' - te onderwijzen.

het studiegebied 'most' - wat staat voor 'mysticism, occultism, spirituality, technology' - omvat al die dingen die in de dagelijkse maatschappij voorkomen en maken dat men zich afvraagt: 'hoe zit dat dan nu toch echt in elkaar?', 'waarom is dat zo?', 'waarom begrijp ik dat niet?', 'ik heb het gevoel dat mij iets verzwegen wordt, maar wat?', 'hoe komt het dat dit woord in deze taal erg lijkt op dat woord in die andere taal?', 'is het toeval of opzet?', 'hoe zit deze hele wereld waarin ik leef in elkaar?', 'wie is god? wat is de duivel? bestaan ze wel?', 'wat is de mens? wie ben ik?'. van al die verschijnselen waarvan de doorsnee mens zegt: 'daar heb ik geen antwoord op, dat kan ik niet verklaren' en die men wel wil weten, leren begrijpen, daar zijn de mystieke orden voor: begrijpen wie je werkelijk bent. en de kennismakingskursus most in het bijzonder geeft daar antwoord op, inzicht in. op een zeer verantwoorde, deskundig edukatieve wijze.

het studiegebied is dus heel breed, en omvat beeldtaalanalyse, woordduiding, taalbetekenis, symbolenleer, numerologie, 'codetaal', films, boeken, popmusic lyrics, enzovoorts. een omschrijving van most kan zijn:


Quote:
'Most' is ook de naam van een studierichting: Mysticism, Occultism, Spirituality, Technology. het is de studie die 'het algeheel concept' behandelt en verklaart van waaruit de waarneembare en niet-waarneembare wereld is ontstaan, en alle daaruit voortvloeiende verschijnselen zoals taal, tekens, symbolen, waarden, code en cultuur.


een studie most kan men volgen als kennismaking met de materie. dit is de vijfdaagse kkm en staat open voor een ieder. na aanmelding vindt er eerst een extensieve toetatingsprocedure plaats voorafgaand aan de daadwerkelijke toelating. daarnaast is er de zware zesjarige studie most. deze staat niet voor iedereen open: toelating vindt plaats op uitnodiging van de orde.

zowel de kompakte vijfdaagse kursus most als de elaborate zesjarige studie most van de society of the cat people betreffen de studie van al datgene wat ook bij de andere orden, genootschappen en verenigingen aan 'kennis van het mystieke en het geheel aan geheimen van de mens' ter beschikking wordt gesteld aan de leden, onderwezen wordt. daarom treedt men in als lid van de orde van scp zodra men de kkm doet. ook is het lid, de kursist, de student vanaf dat moment gebonden aan, en gehouden tot de gelofte van geheimhouding (de gg, de 99) welke hij of zij bij de inwijding aflegt. kennis van de kvz - 'het geheim van de mens' - brengt namelijk een zeer grote verantwoordelijkheidsbesef mee om daarmee goed, integer en juist om te gaan. vandaar dat de toelatingsprocedure zo serieus en zwaar is, met grote kans dat de appliant niet toegelaten wordt. wie echter betrouwbaar is, zich verantwoord gedraagt en de toelatingsprocedure goed doorstaat, komt dankzij de kursus most in één week datgene te weten waar een ander na een leven lang kennisfora bezoeken, 10 jaar lezingen volgen, dan wel trouw lid zijn van de verscheidene andere mystieke orden tevergeefs pogingen doet om achter het 'geheim van de mens' te komen, maar het niet gegund werd, niet uitgelegd kreeg, buitengesloten bleef.


informatiegids kennismakingskursus most / 1: wat is de 'kennismakingskursus most'? / auteur: eva surga / bron: www.catsociety.nl 050609
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:12 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote

> waar kan ik mystiek, occultisme, spiritualiteit, taalbetekenis, woordduiding, symbolenleer studeren?

het type kursist dat most studeert.

studie van 'mysticism, occultism, spirituality, technology' vervat in de éénweekse kursus most - de kkm - is niet voor iedereen weggelegd. erger nog: het is beslist niet voor iedereen geschikt. duidelijker gezegd: niet iedereen heeft er wat aan om de kkm - de kennismakingskursus most - te volgen.

hoewel iedere student most anders is, zijn er een paar dingen en zaken die ze opvallend vaak gemeen hebben. deze blijken cruciaal te zijn voor het slagen van de studie en de meerwaarde ervan. om een idee te krijgen of de most kursus ook voor jou interessant is - of zelfs noodzaak - is het misschien handig om vooraf een beeld te krijgen van het type persoon dat zich aangetrokken voelt tot de most kursus.

in de eerste plaats is het iemand tussen de 20 en 60 jaar - soms een vrouw, meestal een man - die zich op een gegeven moment in zijn of haar leven afvraagt waarom de dingen zo zijn zoals ze lijken, schijnen te zijn: 'is het wel zo?' naast deze essentiële nieuwsgierigheid is er een intelligentie aanwezig dat maakt dat men graag boeken leest, bibliotheken en bioscopen bezoekt, films kijkt, graag naar popmuziek luistert of dance festivals bezoekt. en bij al deze waarnemingen van de buitenwereld zich verwondert en afvraagt hoe dit allemaal zo gekomen is zoals het is...

hij of zij heeft dan al boeken gelezen zoals de celestijnse belofte, de da vinci code, in de ban van de ring of desnoods de boeken over de tovenaarsleerling harry potter. hij of zij is enthousiast over films als de matrix trilogie, de star wars saga, de james bond reeks, de alien en blade runner franchises. hij of zij voelt - maar kan nog niet precies duiden - de waardevolle info die in films, boeken, songs, theater voorstellingen, mode presentaties en alle kunst uitingen om ons heen vervat is. en hij of zij heeft - bij toeval of bewust - iets gehoord over de geheimzinnige secret doctrine, de mystieke magic album, de occulte book of the law, de grappige principia discordia en het inspirerende boekje over een dwaze, eigenzinnige zeemeeuw: jonathan livingston seagull...

hij of zij besluit dat het tijd is om op ontdekkingsreis te gaan. om te ontdekken het verborgene, dat wat niet zichtbaar is in dit leven. hij of zij weet dat het er is, dat er een geheime kennis is die maakt dat sinds mensenheugenis deze menselijke beschaving uit zij die weten en zij die het niet weten bestaat, en dat deze hele wereld vormgegeven is door 'zij die weten'. hij of zij besluit: ik wil het ook weten!

het is op dit cruciale moment in zijn of haar leven dat er een scheiding plaatsvindt tussen het juiste en het verkeerde pad, tussen goed en slecht. tussen benevolent en malevolent. tussen goed doen en schade plegen. degene die alleen maar wil weten wat het geheim is maar daar verder zelf niets mee heeft valt in het verkeerde gat en wordt iemand die denkt dat hij het weet, terwijl hij niet weet dat hij door 'zij die weten' misleidt wordt. hij of zij is er niet van. en ook al komt hij of zij erachter wat het allemaal is, dan nog blijft de onvrede over de ontdekking en is er de teleurstelling: 'is dit alles?' omdat hij of zij er immers niet van is, vaak ook onbetrouwbaar is, zich onverantwoord gedraagt. de rest van zijn of haar leven wordt dan gevormd door een pad van misleidingen: mohammed b. die denkt dat hij een instrument van de islamitische god is en daarom dus vond dat hij een vrijzinnige kunstenaar - de 'ongelovige' filmregisseur theo van gogh - moest vermoorden, de achttienjarige finse scholier die zich overmoedig sturmgeist89 noemt, en geen benul heeft wat de codische duiding is van 'humanity is overrated' en dus trots is op het uitmoorden van zijn klasgenoten. dit zijn allemaal domme debielen die in het verkeerde konijnenhol zijn gevallen, overtuigd van hun waarheid.

het goede, juiste, benevolente, liefdevolle pad bewandelen begint met het besef dat wie besluit om op ontdekkingsreis te gaan, om te weten wat het geheim is, om te weten wat de mensheid bindt, wat de ware, werkelijke identiteit is van de mens, om te weten wat, wie hij of zij is, 'to know one day what you were built for'... dat die eerst moet begrijpen dat hij of zij daar zelf eerst waard voor moet zijn: door een betrouwbaar persoon te zijn, door te beschikken over verantwoordelijkheidsbesef, discretie. door 'van onbesproken gedrag' te zijn. door deemoedig te zijn, wat de eerste voorwaarde is op de weg naar geheime kennis.

hij of zij bezoekt kennisfora, omdat chatfora beneden zijn intelligentie niveau liggen. hij of zij bezoekt, leest de posts van ene eva surga, dodeca of valianth omdat ze bovenmatig intrigeren, fascineren. hij of zij besluit dan alle, werkelijk alle posts, teksten en artikelen van de vreemde - want afwijkend en anders - en aparte, ook geheimzinnige poster eva surga te lezen. hij of zij vraagt zich af wat de 'cat people' zijn...

hij of zij 'heeft de smaak te pakken' en bezoekt nu alle websites van 'the society of the cat people founded 886 cs', bestudeert ze volledig en nauwkeurig. en valt van de ene verbazing in de volgende verwondering. nadat hij of zij na enige weken, maanden, jaren alle eva surga teksten gelezen heeft en oprecht benieuwd is naar de geheime leer, de heilige graal, de magic album, de grand design, het heilig feest, het geheim van de mens, applieert hij voor de most kursus en mailt hij naar msecondany@gmail.com om zich aan te melden voor de kursus die alles verklaart.

hij of zij heeft de eerste stap gezet naar ware mystiek, werkelijke spiritualiteit, diepe occultisme en moderne technologie. maar bovenal: hij of zij is integer, betrouwbaar, discreet met een groot besef van verantwoordelijkheid.

de reis naar alles weten, alles begrijpen is begonnen. er is geen weg terug: na de most kursus zal hij of zij nooit meer dezelfde persoon zijn qua kennisbesef - omdat hij of zij dan voortaan behoort tot 'zij die weten hoe deze hele wereld in elkaar zit', daar ook deel van gaat uitmaken, aan gaat bijdragen. tot zij die een verschil zullen maken voor de mensheid. tot hen die herinnerd zullen worden door de mensheid: de ware kennisbezitter - kb'er!


Roderick wrote:
Surfend over het world wide web, zoekend naar informatie over occulte zaken in de muziek kwam ik terecht op de website van Magicsessions.tk. Mijn oog viel op de oproep om een recensie te schrijven en daarmee wat euro's te verdienen. Dat wil ik wel, ons Nederlanders bent zunig zegt dat Zeeuwsmeisje toch? Bij deze mijn woorden. Ik kwam hier terecht via het alziend superoog van Google, mijn geliefde searchengine. Mijn liefde voor muziek en mijn twijfels over de gang van zaken in de wereld hebben mij ertoe gezet mijn eigen onderzoeker te zijn in deze chaos om ons heen. Ik geloofde eerst van alles maar kwam erachter dat 'geloven' gewoon 'niet zeker weten' betekend, geloof ik?!?! Na jaren bibliotheek bezoek (onderhand vast meubilair geworden) bleek mijn honger naar kennis niet gestilt. In bibliotheken vond ik de informatie maar te beperkt. Toen ben ik langzaam afgedwaald naar de uithoeken van de bibliotheken en kwam in kontakt met obscure en occulte boeken. Zelf ben ik technisch aangelegd en dit was een andere wereld voor mij. Pure mindfuck was dat! Aangezien muziek mijn ding was/is begaf ik mij op het terrein occulte zaken in de muziek. Ik had uitgezocht dat occult verborgen betekende en aangezien ik nieuwsgierig ben, ben ik op onderzoek uit gegaan. Ik had wel eens gehoord over Satan in muziek (van die jezusfreaks bij housepartys).

Google bleek mijn vriend in deze duistere tijden. Wat die bibliotheek mij niet kon leveren kon Google wel, petje af Google! Een nieuwe informatiestroom aangeboord. Combinaties van de juiste zoekwoorden leverden kilo's informatie op. Van het een kwam het ander. Muziek/geluid/dans bleek een grote factor te zijn in discussies op het internet. Shamanen kwamen in trance door langdurige drumpatronen te trommelen, dat verhaal uit de bijbel over die muren van Jericho die omvielen, spraakverwarring, de toren van Babylon, monniken die stenen laten vliegen d.m.v. geluid, pyramides in Egypte, toverspreuken, illuminati, NWO, Jimmy Hendrix, Elvis, Beatles, frequencies, anti-geluid, vrije energie, teslawaves, hersengolven, newage, UFO's en Bigbrother om maar wat op te noemen. Zo ben ik dus op jullie website terecht gekomen. Wat een rare website is dit zeg! De website ziet er anders uit dan de meeste websites, het voldoet niet aan de norm die tegenwoordig overal heerst. Het is een aaneenschakeling van ingescande documenten, foto's en teksten. De kleuren doen me soms pijn aan de ogen. De laadtijd van de website is ook erg lang in vergelijking met wat gangbaar is, omdat de graphics op de website erg groot zijn (in formaat en in bytes). Heeft dit een reden of komt dat omdat jullie niet capabel zijn? Ik heb mijn twijfels hierover omdat taalgebruik en woordkeuze in de stukken van jullie van hoogstaand niveau zijn en sommige in een taal vol spelfouten en alles doorelkaar. He?!?! ik snap er niks meer van, waar gaat dit over? Het begint met een foto van een closup van de mond van een vrouw. De foto ziet er een beetje grainy uit, zijn dit de lippen van Selina Kyle? De indruk die deze foto achterlaat is anders opwindend dan de graphic eronder over die mutanten tekst eronder. Dit is een uitspraak van een van die gasten van X-MEN dacht ik. Wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen dacht ik toen! Mutanten en pornolippen, rare combinatie dacht ik bij mezelf. Snel verder doorscrollen naar beneden. Dan een drietal tekstblokken met echt vage dingen, Go nospam fer kootles, NX-01A, Makrendih en maharadam?!?!?! Feest der herkenning, Zap is geillustreerd met een foto uit Dirty Dancing, die dansfilm. Rooie monden, dirty en dance zijn tot nu toe mijn herkenningspunten.

Dan die pageranklist, zoveel moeilijke woorden op een rij, wel een beetje vreemd maar met scrabble kun je er wel een boel punten mee scoren. Het gastenboek is er een van een soort dat ik nog niet tegen ben gekomen. De bijdragen kun je niet helemaal lezen want de webmaster heeft er zomaar effe met koeieletters een paar maffe woorden overheen gestempeld. Van de week stond er 'united statues off love' op en om de dag word het vernieuwd. Dit alles in een spelling (hebben jullie geen spellingschecker?) die mij een beetje raar lijkt. De gedachte die in mij opkwam was breezah/sms/chatbox taal. Her en der verspreid over de website staan wat flyers met teksten die mij wel erg 'magisch' overkomen door hun taalgebruik en de beeldtaal. Dan kwam ik een tracklist tegen met een 40 tal titels met fantasievolle namen die mij erg tot de verbeelding spreken. Het rare is dat dit alleen maar songteksten zijn en de muziek dus achterwege is gelaten. Het is dus een gedichtenbundel? En waarom is deze side gevuld met vrouwen? Is dit een lesbische website of alleen door mannen gemaakt? De meeste vrouwen op deze side zijn filmsterren (en erg sexy!) voor zover ik kan achterhalen. Omdat ik technisch ben aangelegd heb ik de broncode van deze side gechecked. Ik vond hyperlinks naar diverse bestanden op de side die je kan bereiken door op hotspots op diverse graphics te klikken, ik zal niet alles prijsgeven maar er popt wel van alles op en af. Wat zit er hier achter allemaal? Het is net een soort spoorzoekertje! Het ene wijst de weg naar het andere.

Zo stuitte ik op het Makrendih Mystery van Google. Alle woorden die ik niet kan plaatsen gooi ik in Google. Makrendih.tk: hoort dat bij Magicsessions of hoe zit dat nou? Het zijn wel van die gratis dot.tk domein dingen. Wie/wat is magicsessions/scp? Hoogstaande teksten maar gratis webadressen? Die combinatie zet mij wel aan het denken. Toch maar een copy van die Magicalbum bestellen om hier achter te komen. Het is wel een rib uit mijn lijf maar als deze recensie geplaatst wordt dan krijg ik toch een beetje korting toch? De wereld is raar en deze website ook, is de website een afspiegeling van de maatschappij of zie ik iets over het hoofd? Ik hoop dat We See All mij hier meer inzicht in kan geven. Ik ga hem bestellen. Conclusie: 'Een beetje vreemd, maar wel lekker!' Later, Roderick.


noot: bovenstaand commentaar is van vroege datum, toen magicsessions nog .tk was en de magicalbum los te bestellen was, voor 30 gulden... of was het al 30 euro? inmiddels is de url van .tk veranderd in www.magicsessions.nl en is de magicalbum zo mogelijk nog moeilijker te verkrijgen dan de pirelli kalender:

http://catsociety.nl/esa/viewtopic.php?t=44

informatiegids kennismakingskursus most / 2: het type kursist dat most studeert. / auteur: eva surga / bron: www.catsociety.nl 060609
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:13 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote

Vladd wrote:
Maar er is 1 ding dat ik wel weet, en dat is vrij zeker, namelijk
dat jou cursussen mij niet op een manier zouden helpen die ik graag
zou willen,


evasurga wrote:
hallo vladd,

tussen en onder ons gezegd en gezwegen...

je hebt wel gelijk ergens toen je zei dat de most kursus niet echt de manier, het middel is:
afgelopen jaar 2010 dan ook geen enkele nieuwe aanmelding gehad! geen enkele geinteresseerde!

je biedt de mensen de mogelijkheid om alles te weten te komen, maar men is er gewoonweg niet in geinteresseerd!

eva, droef.


Vladd wrote:
Maar Eva, de interesse is er echt zeker wel! Bij mij is het niet het gebrek aan interesse, maar persoonlijke omstandigheden die er voor zorgen dat ik mij niet aanmeldt. Ik denk dat ik de cursus most op de door jou gewenste waarde schat Eva. Ik vind het jammer dat je geen nieuwe aanmeldingen hebt gekregen, en hoop dat dit er niet voor zorgt dat de cursus in vergetelheid zal raken.
Door een groot deel van jouw posts te lezen, Eva, en informatie van het SCP forum kan ik de cursus zeker aanraden aan mensen met een drang meer van de wereld te willen weten, ook over het ontstaan van dingen, dat maakt je zeker een wijzer persoon.

Cheer up Eva!


hartelijk dank voor deze opbeurende reaktie!

de reden dat de voorwaarden hiervan: http://catsociety.nl/esa/viewtopic.php?t=81 zo streng zijn en blijven heeft alles te maken met dat wij zeer verantwoord omgaan met de kennismaterie. andere clubs / kennisfora kunnen schade oplopen als wij hier niet verantwoord mee omgaan. de strenge voorwaarden hebben wel weer tot gevolg dat de aanmeldingsdrempel zo hoog ligt, dat men niets voor voelt om zich aan te melden.

een pikant detail

in de film THE SKULLS 3 komt bij die inwijdingsrituel het volgende voor:


"U moet eerst uw vertrouwen aan ons geven voordat wij u vertrouwen. Geef ons uw vertrouwen waarna wij u al onze kennis toevertrouwen."

zo is dat ook met de applicatie-procedure van de most kursus. wat wij geven is de ultieme kennis waardoor we ons kwetsbaar maken: de kursist / leerling / kenniszoeker kan met die kennis ons en de andere kb'ers schaden. wij hebben zoveel te verliezen en zijn toch bereid het te geven, mits de kennisvrager toegewijd, verantwoord en betrouwbaar is. het als eerste partij geven van vertrouwen aan ons is daarom niet meer dan redelijk en begrijpelijk: wij zijn - hoe vreemd dat ook klinkt - immers de kwetsbare partij. daarom zal elke aanvraag die in het minst afwijkt van de applicatieprocedure worden afgewezen.

de andere clubs - met name de vervelende schotse metselaars - vinden de most kursus nogal bezwaarlijk en staan er ronduit negatief tegenover. ons antwoord is dat "ook deze mogelijkheid er moet zijn voor hen voor wie dit appropriaat is". daarom hebben de andere clubs de most kursusmogelijkheid gedoogd, mede door de strenge voorwaarden waarvan niet wordt afgeweken.

de kursus most en de studie most is in de wereld uniek, omdat het de enige kursus / studie is waar echt wordt uitgelegd waar het allemaal over gaat. wij maken ons daarmee kwetsbaar - zo ver willen wij gaan om zij die werkelijk geinteresseerd zijn in al dat wat men maar niet kan verklaren de mogelijkheid te bieden de dingen te begrijpen en verder te komen. ter beveiliging van onszelf en de andere clubs zijn en blijven de kursusvoorwaarden daarom ook zo streng.

de tragische ironie is dan ook dat daardoor weer niemand in is geinteresseerd - dat zijn dan ook de mensen die niet geschikt zijn om de ultieme kennis te ontvangen.

en zo is de cirkelredenering weer rond...

ik moet nu verder. breitling horloges uitdelen... o jee, talithakumis heeft liever een patek philippe...

eVa, timex horloge in a digital age...

_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:13 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote

Quote:
'Most' is ook de naam van een studierichting: Mysticism, Occultism, Spirituality, Technology. het is de studie die 'het algeheel concept' behandelt en verklaart van waaruit de waarneembare en niet-waarneembare wereld is ontstaan, en alle daaruit voortvloeiende verschijnselen zoals taal, tekens, symbolen, waarden, code en cultuur.


Quote:
NEO

Hello?

MORPHEUS (V.O.)

Hello, Neo. This is Morpheus.

Neo's knees give and he falls into his chair.

MORPHEUS (V.O.)

I had hoped for this conversation
to take place under less adverse
conditions, but you can never
count on hope, can you, Neo?

NEO

... no.

MORPHEUS (V.O.)

I've been watching you, Neo, and I
want to meet you. I don't know if
you're ready to see what I want to
show you, but unfortunately, we
have run out of time. They're
coming for you, Neo. And I'm not
sure what they're going to do.

NEO

Who's coming for me?

MORPHEUS (V.O.)

Stand up and see for yourself.


Quote:
dag eva,

de cursus is zeer goed verlopen, hier ben ik erg dankbaar voor.

alles van de informatie valt nu op de juiste plaats en het blijft steeds meer dimensies krijgen. Ik begrijp nu ook de basis van code beeldspraak en kleur duiding. De codetaal kan ik nog niet zelf hanteren maar de basis kan ik er wel van opmerken, zeker in de media, ik had nooit gedacht dat dit zo wijdverspreid zou zijn!!


Quote:
MORPHEUS

I imagine, right now, you must be
feeling a bit like Alice, tumbling
down the rabbit hole?

NEO

You could say that.

MORPHEUS

I can see it in your eyes. You
have the look of a man who accepts
what he sees because he is
expecting to wake up.

A smile, razor-thin, curls the corner of his lips.

MORPHEUS

Ironically, this is not far from
the truth. But I'm getting ahead
of myself. Can you tell me, Neo,
why are you here?

NEO

You're Morpheus, you're a legend.
Most hackers would die to meet you.

MORPHEUS

Yes. Thank you. But I think we
both know there's more to it than
that. Do you believe in fate, Neo?

NEO

No.

MORPHEUS

Why not?

NEO

Because I don't like the idea that
I'm not in control of my life.

MORPHEUS

I know exactly what you mean.

Again, that smile that could cut glass.

MORPHEUS

Let me tell you why you are here.
You are here because you have the gift.

NEO

What gift?

MORPHEUS

I've watched you, Neo. You do not
use a computer like a tool. You
use it like it was part of
yourself. What you can do inside
a computer is not normal. I know.
I've seen it. What you do is magic.


Corben wrote:
Ik heb een tijdje geleden de 666 euro betaald om aan de cursus te mogen beginnen. Het is een ongelooflijk leerrijke ervaring geweest, zowel dankzij de inhoud die me werd gegeven als dankzij de levendigheid van de lesgever.

Dit is een avontuur, bijna een filmische ervaring die ik helemaal vanuit België bij onze Noorderburen ben komen opdoen. Deze vakantie (want zo zag ik het) zal ik dan ook nooit vergeten, er is een hele nieuwe wereld opengegaan en daar wordt ik elke dag rondom mij automatisch aan herinnert.

Is 666 euro teveel? 666 euro is te weinig! Ik heb eigenlijk te weinig betaald, dit is zeer vreemd, kijk; een hele week face to face les gekregen van waarlijk, een grootmeester; 10 uur tot soms 21 uur 's avonds, 2 etentjes, mijn prachtige cursus en een hoop audio en video materiaal die erbij zitten en dan nog die draagtas en andere dingen, ik zou het zo opnieuw doen. Het dure gedeelte van de reis zijn de hotelkosten, niet de opleiding want dit draait duidelijk niet om het geld maar om iets helemaal anders.

Nu is het aan mij om de informatie verder uit te werken en persoonlijk te ontwikkelen, het is een zeer grote opluchting om te beseffen dat men in de hele wereld zoveel om deze kennis geeft. Mijn respect voor de mensheid is weer aanwezig en het blijft magisch om te zien hoe ver dit eigenlijk rijkt. Ik wil de leerkracht bedanken voor zijn humoristisch en doordachte aanpak, mijn contactpersoon en eva voor de langdurige begeleiding.

ps. eigenlijk ben ik in mekaar geslagen en moest dan deelnemen aan seksorgieën, duivelse sekte rituelen en moest onder druk supporteren voor het nederlands elftal terwijl de leerkracht mij martelde met vreselijke urbanus imitaties en daarna hebben ze me zonder onderbroek of geld ergens in een hollandse goot achter gelaten.... (grapje)

groetjes,
Cor Bend


Quote:
MORPHEUS

As children, we do not separate
the possible from the impossible
which is why the younger a mind is
the easier it is to free while a
mind like yours can be very
difficult.

NEO

Free from what?

MORPHEUS

From the Matrix.

Neo locks at his eyes but only sees a reflection of
himself.

MORPHEUS

Do you want to know what it is,
Neo?

Neo swallows and nods his head.

MORPHEUS

It's that feeling you have had all
your life. That feeling that
something was wrong with the
world. You don't know what it is
but it's there, like a splinter in
your mind, driving you mad,
driving you to me. But what is it?

The LEATHER CREAKS as he leans back.


Corben wrote:
Eigenlijk is mijn bovenstaand relaas nog een understatement...

Dit is echt een week geweest die alle twijfel wegneemt op eender welk gebied, de kennis geeft zoveel zelfvertrouwen, persoonlijke verrijking in mijn dagelijks handelen en een openbaring van wat er in de media wordt gezegd. Het is echt zoals in de film the matrix wanneer neo plots de 0 'en de 1 'en kan zien en Mr. Smith een pak rammel verkoopt. How far does the rabbithole go? that far!

Ik besef wel dat er ook mensen zijn die deze informatie helemaal niet zouden begrijpen, mensen met veel boekenkennis of drukke maatschappelijke functies, je moet echt iemand zijn die voor zichzelf reeds de basis bouwstenen van de realiteit heeft beoefend, iemand die zich a la jonathan livingstonn seagull reeds bedreven heeft in het opmerken van de microprocessen van het leven, iemand die de kunst van het vliegen beoefend in plaats van het zoeken naar voedsel samen met de kudde.


Quote:
MORPHEUS

The Matrix is everywhere, it's all
around us, here even in this room.
You can see it out your window, or
on your television. You feel it
when you go to work, or go to
church or pay your taxes. It is
the world that has been pulled
over your eyes to blind you from
the truth.

NEO

What truth?

MORPHEUS

That you are a slave, Neo. That
you, like everyone else, was born
into bondage... kept inside a prison
that you cannot smell, taste, or touch.
A prison for your mind.

Outside, the WIND BATTERS a loose PANE of glass.

MORPHEUS

Unfortunately, no one can be told
what the Matrix is. You have to
see it for yourself.

NEO

How?

MORPHEUS

Hold out your hands.

In Neo's right hand, Morpheus drops a red pill.

MORPHEUS

This is your last chance.
After this, there is no going back.

In his left, a blue pill.

MORPHEUS

You take the blue pill and the
story ends. You wake in your bed
and you believe whatever you want
to believe.

The pills in his open hands are reflected in the glasses.

MORPHEUS

You take the red pill and you stay
in Wonderland and I show you how
deep the rabbit-hole goes._________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:14 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote


_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sun Jun 19, 2011 10:15 pm    Post subject: informatiegids kennismakingskursus most Reply with quote

www.catsociety.nlworld's best keybee site!
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CATSOCIETY ESA Forum Index -> Mysticism, Occultism, Spirituality, Technology All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group