CATSOCIETY CATSOCIETY ESA
the scp eva surga archives foundation
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups    
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

de nafit

 
Post new topic   Reply to topic    CATSOCIETY ESA Forum Index -> eva surga's de nafit
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Sat Mar 29, 2008 10:49 pm    Post subject: de nafit Reply with quote

geautoriseerde reaktie van eva surga op de film 'fitna' van geert wilders.
overname en plaatsing met vermelding van bron toegestaan.
dit artikel verscheen op 28 maart 2008 in www.catsociety.nl.
oorspronkelijke link: http://catsociety.nl/esa/viewtopic.php?t=43


title > 280308: de nafit
released > march 28, 2008
author > eva surga

280308: DE NAFIT

het was gisteren koopavond: donderdag 27 maart 2008. ik bevond me in de stad en liep in een drukke winkelstraat op weg naar een bekende mediazaak. het is namelijk mijn gewoonte om in ieder geval eens per week wat dvd'tjes te kopen. laatst had ik nog 'the sweetest thing' gekocht, een mooie 'chick flick' film met cameron diaz (codische duiding: kamer ont het glas. diaz: the ass, codisch voor: het glas, heel veel mensen weten dat niet eens). lopend langs een etalage met tv schermen erin zag ik iets in beeld wat op vergulde koranverzen leek, gevolgd door zwart scherm met de tekst dat 'dit het geluid was van een telefoonboek' dat verscheurd werd. van buiten kon ik geen geluid horen, dus nam ik het alleen tekstueel waar.

mijn eerste gedachte was: 'wat een leuk, verrassend reclamespotje,' met een verwijzing naar de berichten over de 'wildersfilm'. dit was omstreeks 20.45 uur. om 21.00 uur hoorde ik op het nieuws in die mediawinkel dat 'twee uur geleden' fitna online uitkwam (ik was sinds 13.00 niet thuis), en dat de uitbrengwebsite door hackersaanvallen weer eruit lag, of zoiets. mijn eerste gevoel was opwinding: dat was dus niet een reclamespotje, maar dat was een fragment van de wildersfilm zelf! hij is uit! dus toch geen 1 april grap!

ik ben technies zelf erg dom, en ik heb dus ook geen poging gedaan om fitna van levenslek te downloaden. in mijn mailbox kreeg ik hem van een fan in zijn geheel aangeboden als werkend link, en inmiddels heb ik van iemand een dvd-schijf gekregen met daarop dus die fitna.

ja, wat zal ik zeggen over de film? ik heb natuurlijk mijn mening daarover en men weet dat ik geert wilders steun en achter zijn standpunten sta. het probleem is alleen: hoe leg ik het uit? als grootmeester van een geheime orde en codelerares weet ik alles en ook hoe het allemaal in elkaar zit. en dat maakt het er dus juist niet makkelijker op om het allemaal uit te leggen, omdat het om ontbrekende informatie gaat. info die wij - de vijf wereldwijd machtige clubs - niet vrijgeven omdat dat 'niet goed ligt' bij de gewone mensen, 'slecht aankomt' bij domme mensen: dat is in het verleden altijd zo gebleken. en zo blijft die ontbrekende kennis verborgen. kennis die bijvoorbeeld uitlegt hoe je de info dat de proud feet moer shame mad een nein jarige valrouw genaamd ahijsjas naar een meer sok om brengt om haard te countmaagdenk moet duiden. want het is codische info! en het klopt ook nog! en alleen codesprekers en kennisbezitters en mystici weten hoe het allemaal precies zit. en de gewone mensen maar denken dat geert wilders knettergek is, en moslims in ik sla mijn bald, pak is staan, gaan dan uit gebrek aan betere uitingen van geldingsdrang en genoegdoening dan maar weer nederlandse vlaggen verbranden... ja, wat moet je anders als je zelf stom bent?

laat ik daarom maar wat maatschappelijke beschrijvingen maken, binnen de ruimte die de ror mij geeft. de reden dat ik achter de gedachtenredenering van geert wilders sta is omdat ik vind dat geert wilders gelijk heeft. maar om in te zien dat hij gelijk heeft, moet je eerst weten hoe dingen in elkaar zitten. en dat is nou juist net die info die in de maatschappelijke waarneming van onze samenleving niet bekend is. omdat die info bij de gewone mensen eerder weerstand dan begrip opwekt. het is triest, maar het is nu eenmaal zo. en daarom is er nu zoveel ellende op de wereld: joden en moslims zullen elkaar nog altijd wel de kop inslaan en mekaar haten - ze weten niet beter... dat staat nu eenmaal zo in de rolverdeling van het grote toneelstuk waarin ze leven.


je zou eigenlijk de studie most moeten doen om dit alles te snappen.

de film fitna heeft een maatschappelijke strekking, gebaseerd op een codische duiding. in zijn maatschappelijke strekking ben ik het geheel met geert eens: de islam is een totalitaire ideologie die zich absoluut en dominant opstelt en daarom een bedreiging is voor de westerse wereld en haar verworven waarden. dit is zondermeer waar. alleen gewone, middelmatige mensen kunnen dit niet inzien. dit houdt in dat de meesten die zich in het openbare debat mengen - zoals arie slob, doekle terpstra, tofik dibi, jan peter balkenende - allemaal dom en debiel zijn, omdat hen de info die de inzicht kompleet maakt ontbreekt. ik geniet van de arabist hans jansen. hij heeft de inzicht en is knap. maar zijn blikveld beperkt zich helaas ook tot het maatschappelijke.

wie mystiek studeert bij de elite van één der vijf - en dan bedoel ik niet de info die te vinden is op een paranormale beurs, bij een jomanda lezing of in een new age winkel - krijgt een duidelijk beeld van de dingen die kunnen uitleggen waardoor de oorzaken ontstaan, en waarom er een onoverbrugbare kloof zit tussen de redenering van geert wilders enerzijds, en die van types als doekle terpstra anderzijds - hoe goedgemeend zij het ook willen bedoelen. de beelden uit de fitna film zijn immers feiten uit journaals en tv-verslagen. het zijn nieuwsbeelden die echt gebeurd zijn: bloed, onthoofdingen, geweld, terreur, aanslagen, doodmaken, kapotschieten: allemaal maatschappelijk echt gebeurd. waardoor kon dit gebeuren?

nu komt het grote antwoord: het antwoord waar mohammed b, salah edin (codische duiding: eten op de verkeerde manier), balkenende en ahmed aboutaleb (ook al is deze laatstgenoemde op zich oprecht en integer) en zelfs arabisten geen weet van hebben:


alles in de maatschappij is een uitbeelding uit het codische, in dienst van dat ene.

wat is de mens? wat, wie is de mens werkelijk? wat heeft hem gemaakt? god? wie, wat, hoe is god? duivel? wie is dat? alleen in de mystiek vind je hier het antwoord op. dit antwoord verzwijgen wij, omdat de gewone mensen zoals gezegd gewoon te dom zijn om dit te snappen. anders gezegd: ze kunnen niet goed met de info omgaan, reageren er slecht op. dus hebben we voor hen verhaaltjes, sprookjes, fabeltjes, legenden en nog vele andere parkeerdecors verzonnen waar ze ook nog es intrappen. zo laten wij hen in telepathie, lichaamsuittreding en buitenaardse ontvoeringen geloven die op zich eigenlijk niet kunnen. met als finale: het kindje jezus dat geboren werd in een dierenstal, op een bedje van wat stro. later kon de volwassen jezus over water lopen, en in het islamitische hiernamaals staan 70 maagden klaar om de moslim die de martelaarsdood ondergaat hartelijk te ontvangen en bijgevolg te gerieven. dit alles is natuurlijk onzin. ofwel: het is geen onzin, maar een uitbeelding, beschrijving van iets heel anders: het zit heel, heel anders in elkaar.

dan komt vraag twee: wat doe je ermee? met wat wij werkelijk zijn - wat kun je daarmee? anders gezegd: waarvoor is de mens gemaakt? wat kan hij? politieagent worden, verpleegster spelen - dat alles is immers decoy daarna. maar de vraag is: wat kun je ermee met jezelf? jij als mens? wat heb je zelf aan jezelf? waar ben je voor gemaakt? waar is je lichaam voor gemaakt? ja, god dienen, maar hoe, wat? hoe duid, hoe interpreteer je dat? kortom: waar leef je voor? to know one day what you were built for...

bij een apple mac G5 kun je ook deze vraag stellen: wat kun je ermee? antwoord: grafische applicaties maken. zo is er ook zo'n antwoord op de vraag: wat kun je doen met de mens? wat kun je ervan maken van jezelf? met dat lichaam die jij als omhulsel hebt? wat kun je - codisch - worden?

in de strips van de familie doorzon heet de firma 'bierecock' en ze doen in 'verherbouwingen'. in de nazi ideologie gaat het om 'de nieuwe mens' in het 'drieduizendjarige' arische rijk. in de beeldverhalencultuur van strips en films heet het: 'mutanten', 'cat people', 'transformers' en 'shapeshifters'...

welnu, al deze kennis ligt in parkeerdecors overal om ons heen opgeslagen. en zoals er ruwweg - accenten niet meegerekend - vijf verschillende wegen zijn om dat te verwezenlijken, zo is er ooit heel lang geleden door knappe kb'ers het idee, het concept verzonnen om die codische info te parkeren in zogenaamde wereldgodsdiensten. ze zijn dus in feite - maar dat kun je alleen zien en begrijpen als je code hebt gestudeerd en ingewijd bent in de hoogste graden bij één der vijf wereldwijde clubs - uitlegverhalen, 'gebruiksaanwijzingen' zo je wilt van en over 'dat ene', en wel van die vijf totaal van elkaar verschillende wijzen, modi, manieren, wegen 'om er te komen' - om 'dat andere te worden wat in je zit' als mens: de ultieme bestemming van de mens.

de islam die de fitna filmbeelden tonen is een maatschappelijke uitbeelding van in feite codische procedures die niets anders zijn dan de gebruiksaanwijzingen van de codische konglomeraat genaamd 'islam' (C2: het borgmoer eiland) inzake het bereiken van 'wat de mens kan worden'. in die specifieke gebruikershandleiding wordt dat bereikt met oorlog, bloed, geweld en nog es veel meer bloed eruit en geweldpleging. dan pas, en niet eerder, is er helemaal aan het eind van de rit - als alle niet-islamieten en dus ongelovigen over de hele wereld vermoord zijn en echt geen enkele meer van over is - dan pas is er eindelijk de wereldvrede. na de dood is er leven: de after death experience. geparkeerd in het decoy van de ADE - de amsterdam dance event.

de islam wereldgedachte is die van een 'warrior society'. arabieren zijn zeer emotionele klingons: 'ik sla jou de kop in als je me kwaad maakt' - 'elke keer als ik je dood, voel ik me sterker'.

een andere gebruikershandleiding, eveneens bedoeld om tot 'datgene te geraken wat in de mens aan potentieel zit, aan kracht', is het boeddhisme: 'sla mij maar de kop in, ik pik het wel' - 'want elke keer dat je me doodt, word ik sterker'.

en zo zijn de andere drie wereldgodsdiensten niets anders dan handleidingen. kijk maar: je kunt een auto kopen, stelen, ervoor sparen, leasen, van de zaak krijgen: 5 totaal verschillende manieren. eindresultaat: je rijdt auto!

stel nu dat we in een samenleving leven waar toevallig autorijden niet echt gewaardeerd wordt omdat milieuzorgen de overhand hebben (overigens: global warming - de omlaag/omhoog procedure - versus climate change - de omhoog/omlaag procedure - zijn codische duidingen van codische projecten! je wordt dus eigenlijk genept!), en je hebt ontdekt - iedere autorijder ontdekt het, weet het, ervaart het - dat autorijden fijner, leuker, geriefelijker is dan lopen, sneller gaat, etc. - maar iedereen vindt (althans de nette, politiek correcte, algemeen gangbare opinie) auto's ontzettend slecht voor het milieu en uitlaatgassen hartstikke vies! ja, wat doe je dan? dan hou je dat voor jezelf. je verzwijgt dan voor anderen en de openbaarheid dat je wel van autorijden houdt, dat je zielsveel van auto's houdt, inclusief al hun vervuilende, vieze uitlaatgassen.

dan verstop je de info over hoe je voor jezelf een auto kan bouwen in bijvoorbeeld de soera's (codisch: het achtervolgen van het wiel) en de aya's (codisch: de optrekkende ogen) van een gek raar boek: de koran. der is trouwens ook nog zo'n ander gek boek: de magicalbum. daar heten de soera's opeens 'Werken'. en de 40 'Werken' van 'The Magicalbum' (THE MA) zijn weer terug te vinden in de 66 'broeken' van de 'bijbel' (de bijl beeld). maar het is allemaal hetzelfde. het gaat allemaal over de zeem. en het vervelende is: het is alleen te zien, te begrijpen voor mensen die daar 'er van zijn'. omdat je er 'affiniteit' mee moet hebben... deze mensen zijn nu de 'behalters' van de KvZ - de 'kennis van zaken'. deze hele wereld is van hun. zij zijn de bespelers van 'de gewone mensen', die slechts figuranten zijn in een groot alomvattend toneelstuk. verzonnen door ons kb'ers - kennisbezitters, alisbezitters. de wereld die in feite de uitbeelding is van de GD - 'the grand design' - is ons eigendom. altijd al geweest. daarvoor was er niets. wij hebben het vormgegeven, naar het beeld van god - de GD.

informatie over de bouw van een tijdmachine, over de transformatie van een fiets tot een auto, van auto naar vliegtuig, ruimteschip, ruimtestation is te vinden in de bijbel, koran, torah, kabbala, i ching, bhagavad gita, fama fraternitatis, secret doctrine, dei gloria intacta, principia discordia, magicalbum, etc. etc. - voor wie daar intelligent genoeg is om dat te doorgronden.

en voor de overige dommen: zij komen in het leven niet verder. denken dat geert wilders zelf een mafkees is, menen dat een andersgelovige in elkaar geslagen moet worden, en geloven dat boven groningen een ufo hangt (als ie niet onder de grond in rosezwell ligt)...

het zij zo. want de inzicht moet bij de receptor zelf ontstaan. wij kunnen daar verder niets aan doen.

de arabist hans jansen is knapper dan de debiel tofik dibi. doekle terpstra en harry de winter zijn - sorry harry - dommer dan hans jansen.

tofik dibi, mohammed b., samir a., murat d. - dat zijn allemaal stomme jongeren. ze weten immers niet wie god nou eigenlijk werkelijk echt is! zij kennen geen taalbegrip, hebben geen besef van wordduikding. want daar gaat het om: hoe duid je een woord? waarop is het gebaseerd? hoe, waarmee toets je of je interpretatie ervan klopt, strookt, korreleert met hetgeen de oorspronkelijke bedenker, constructor van dat woord ermee bedoelde?


geert wilders heeft gelijk: de islam ideologie is een maatschappelijke bedreiging voor de verworvenheden van de westerse vrijheden.

neem nu de zwemboerka: is het nu echt zo leuk om in plakkerige, kletsnatte kleding te zwemmen en rond het zwembad zo er bij te lopen? daar heb je als jonge vrouw in de bloei van je leven toch niks aan? kun je je daarin als vrouw je begerenswaardig voelen? of willen debiele moslimvrouwen zich niet begeerlijk voelen? hoe staat het met hun vrouwelijke gevoelens? hebben ze wel een ontwikkelde seksualiteit? is het je lekker in je lichaam voelen zitten soms niet belangrijker dan 'moslima zitten wezen'? das toch nep? je houdt dan toch jezelf voor de gek? en: bestaat er innoverende, creatief gedurfde islamitische mode? zijn cg, ms dos, os en mac besturingssystemen ontwikkeld door islamitische landen? vreemd, dat de hele ict kennis vanuit de westerse wereld komt. besef toch: de islamitische wereld staat stil! het is frozen, retardisch en vooral belachelijk obsoleet! alles in hun maatschappij draait om de here god. er is geen ruimte voor overige ontwikkeling.

waarom gaat een hbo studente in bijvoorbeeld rotterdam in nikaab gekleed naar de colleges? wat is het nut daarvan? wat heb je als persoon zelf eraan? je onderscheiden? je identiteit, je waardigheid, je respect ontlenen aan het dragen van die nikaab? en kennen ze wel de codische duiding daarvan? knee cape? kniekap? knik? nik nak - knie kaapt het kind - als versieve conti van ban de ben? weet die studente - notabene hbo niveau! - wel wat tai chi werkelijk betekent?

nee.

het is de domheid. het ontbreken van kennis. het niet weten waar het allemaal vandaan komt. het niet beseffen hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit! en vooral: het niet weten wie, wat de mens werkelijk is. wie we zijn, wat wij zijn, wat we kunnen worden, welke potentiele krachten in ons zit: dat begrijp je alleen als je mystiek studeert!


god heeft bounce geschapen. ja, maar hoe lees je het? wat staat er werkelijk? wat bedoelde de constructor van deze zin ermee? wat wil het zeggen? waartoe dient het? wat kun je ermee? wat heb je er zelf aan?

zolang dat besef ontbreekt zullen debielen mekaar in mekaar slaan. zullen mensen hun identiteit niet in zichzelf zoeken, vinden, herkennen, beseffen, maar het aan externe en overige omgevingsfactoren ontlenen: 'mijn vader was jood, dus ik ben ook jood'. en: 'de arabier is onze vijand, zeker weten!'. zie palestijnen en joden. zie hutu's en tutu's. zie salahfieten en soennieten en sjie'ieten... domme mensen. ze weten niet dat een vijand een vrije hand is! das leuk hoor, als je je handen vrij hebt.

in nederland wordt er helaas geen discussie gevoerd of dat nou niet gek staat, zo'n nikaab. er is geen discussie over of dat nou niet stom is, dat achterlijke slachtfeest, die stomme hoofddoek, dat stenigen van die overspelige zus, die belachelijke bloedwraak. het geloof op zich wordt niet aangepakt. men staat niet bij stil, beseft niet dat het geloven op zich al fout is, ouderwets is en voor de vele problemen zorgt. balkenende en de debiele limburger met de sexy zware stem - onze minister van buitenlandse zaken maxime verhagen - zijn zelf dom. geloven in de here god, zijn zelf 'christen'. daar zit de fout. er wordt voorbij gegaan aan de vraag of dat nou niet raar is: geloven in de here god. een joodse, mohammedaanse, katholieke god die helemaal niet bestaat - want immers een metafoor betreffende mystieke zaken die over iets heel anders gaan! we gaan het - helaas - normaal vinden. uit angst voor een confrontatie met een 'warrior society' van boze, kwade arabieren pikken 'redelijke' nederlanders die debiele islamitische waarden dan maar...

geert heeft in het midden-oosten gewoond. ik kom uit indonesië. dan pas weet je hoe stom, achterlijk en gevaarlijk de islam is. je moet daarvoor eerst in een islam-land gewoond hebben, anders besef je dat niet.


de islam is vrijheidsbeperkend. in islamitische landen heb je bijvoorbeeld helemaal geen vrijheid van meningsuiting. persoonlijke waarden, eigen ontplooiing, seksuele bevrijding, geestelijke ontwikkeling - dat alles wordt gecensureerd, ontmoedigd, onderdrukt, tegengehouden. er is alleen ruimte voor allah. de here god allah is daar alles. zo erg is het. dommer, preutser, debieler kan het niet. in zulke landen is er voor zelfbewuste individuen geen enkele ruimte om zich persoonlijk te ontplooien. scp's website www.magicsessions.nl is in die landen ontoegankelijk gemaakt, dan wel verketterd. in plaats dat de nederlandse overheid stelling neemt tegenover zo'n totalitair land zoals het islamitische iran, probeert zij uit alle macht iran 'niet kwaad te maken'.

hier in nederland hebben weldenkende burgers het rooms-katholicisme en het christendom al 'overwonnen': zo'n ex-kardinaal simonis waagt het niet meer in zijn hoofd om te denken dat hij de baas is. maar een imam, die denkt nog wel dat zijn god en het godsgezag dat daarbij hoort, dat dat nog wel de werkelijk geldende autoriteit is. belachelijk gewoon!

debiele imams beseffen dus niet eens dat de here god - hun 'lage hal' allah - niet bestaat! ja, het bestaat wel - ik heb ook een 'lage hal'. jennifer low pass en cameron the ass hebben ook een 'lage hal' - niks fijners dan een 'lage hal' - maar dat is codisch! trek dat nou niet door naar het maatschappelijke!

inplaats te zeggen: "ik geef geert wilders een week, dan is hij al vermoord", zoals in een krant een slotervaart debieljongere zei, moeten ze dit eens zeer goed beseffen:


allah = lage hal

profeet = proud feet

mohammed = moer shame mad


het is jammer dat de nederlandse overheid - ingegeven door economische belangen en typische schijterigheid - de confrontatie niet durft aan te gaan met het - maatschappelijk achterlijke want obsolete - decor van de islam.

balkenende is een laf joch. hij is ronduit ongeschikt om een land te leiden dat de eerste taal - de werkelijke wereldtaal - in zich draagt. deze debiel woont in capelle aan den ijssel. pas als je zelf uit een islamitische land komt - zoals ik - besef je hoe achterlijk, schadelijk, gevaarlijk die islam ideologie is. zo is de 'pancasila' die inhoudt dat alle geloven gelijk gerespecteerd moeten worden, in indonesië geheel verdwenen. het land is niet onpartijdig seculier - het land is islamitisch! zo moeten bijvoorbeeld niet-islamitische indonesische burgers zich een islamitisch klinkende achternaam aanmeten, wil je qua aanzien niet gediscrimineerd worden in het openbare leven. nogmaals, de islam-godsdienst en daarmee islam-overheid (er is geen scheiding van kerk en staatsdenken!) is totalitair. het stelt zich absoluut en dwingend op aan haar burgers. en die pikken het, omdat ze te stom zijn om door te hebben hoe stom ze als moslim zelf zijn! in indonesië kun je absoluut niet vrijuit spreken als zelfbewuste individu. de islamitische mores onderdrukt volledig het vrije denken.


de islamitische samenleving staat stil. kent, wilt geen progressie. men blijft dom.

mark rutte zegt dat wilders niet met oplossingen komt. das niet waar. geert geeft de oplossing al aan in fitna: moslims, keer je af van de islam, verscheur de koran. neem volledig afstand van je stomme godsdienst! hou op met dat islamgedoe! zie in hoe stom je zelf als islamiet zit te doen! heb door hoe achterlijk je zelf als moslim bent!

als mysticus en allesweter wil ik daarbij toevoegen: christenen, joden en moslims, hou op met te geloven in iets wat er niet is! de here god bestaat niet! het is verzonnen, een metafoor, duiding, uitbeelding voor wat anders! het is zot dat je je jood, christen of moslim noemt! dat bestaat niet! je bent mens! je bent toch geen tukker, limburger of brabander? waarom noem je je dan moslim, wahabi, koerd? das toch onzin? dan nep je toch jezelf?

de eerste voorwaarde om jezelf van alle maatschappelijke onzin en achterlijke beperkingen te ontdoen, te bevrijden, is:

1. hou op met dat here god gedoe. die is er niet!

2. zie in dat je mens bent! je bent geen jood, moslim, of christen. dat is allemaal verzonnen, achteraf decoy. je bent mens! er bestaan geen christenen, joden, moslims - er zijn alleen mensen.

en zelfs dat bestaat niet. het IATC is daar duidelijk in:


MENS

C1 van MENDS


"de mens neigt zich te hechten aan zijn medemens (vandaar huwelijk), de mens neigt tot binding."

de oplossing? aan die 1,3 miljard moslims zou ik willen zeggen: stop met jezelf te neppen in iets wat er niet is! hou op met te geloven in de here god allah. zie in dat je zelf achterlijk, debiel en stom bent. ga op most kursus!

moslim man, heb dit door:


moslim - muzelman - mosselman - muscle mand

FREE WILL IS A MUSCLE - IT MUST BE EXERSIZED!


waarom niet de - maatschappelijke - islam afschaffen? het is immers toch volledig obsoleet in deze tijd? islam, jodendom, christendom - das toch allemaal onzin?

geert wilders heeft gelijk. het is schandelijk dat de nederlandse overheid hem niet steunt. waarom kunnen we niet naar een wereld toe, waarin men ophoudt met dat gedoe van here god geloven? het is er immers niet! het is verzonnen! waarom hebben debiele gelovigen dat toch niet door? kijk naar de kunstenaarswereld: daar zijn we al veel verder qua persoonlijke ontwikkeling en individuele ontplooiing.

er is een heel andere wereld waar je de ultieme grenzen van jezelf, je geest, je lichaam kunt verkennen, waar je beseft wie, wat je bent, waar je je volledig bewust bent van hoe alles in mekaar zit. waar vrijheid van geest, van lichaam, van denken, van ontwikkeling centraal staan - waarom willen jullie dat dan niet verkennen, debiele moslims? waarom lukt het jullie toch maar niet om die stomme moskee de rug toe te keren? jullie dictatoriale islamitische overheden af te wijzen? gewoon, afstand nemen van je eigen stomme godsdienst? de meeste christenen hebben zichzelf al bevrijd: hebben al ingezien dat de here god niet bestaat, dat het een metafoor is voor wat anders. het levensdoel is iets heel anders dan de hele dag bidden tot een god die niet bestaat...

de meeste christenen zijn al uit de kerken. wanneer keren moslims hun moskeeën de rug toe? weten jullie dan niet dat 'moskee' een uitbeelding is van een sok die om is? vragen jullie je niet af waarom veel persoonlijk knappe, zelfbewuste, seksueel ontwikkelde mensen jullie maar stom, debiel, ouderwets en achterlijk vinden? dat moet toch ergens vandaan komen? onderzoek eens of jullie niet zelf fout zitten. misschien hebben de kunstzinnige, zinnelijke, intelligente, creatieve mensen die niet gelovig zijn wel gelijk?

voor wie mij niet snapt: lees eerst al mijn teksten, artikelen, posts die op het internet staan. en aan de lafbek balkenende heb ik de boodschap: bekommer je om iemand die zich om de waarden bekommert waar jij zelf de verworvenheden van geniet en er zelf baat bij hebt! waarom achterlijke debielen verdedigen die bij het vrijdeeggekbeeld gehurkt en gebukt elkaar de kont tonen - en dat niet eens beseffen, niet eens door hebben? dat zijn dan toch stomme mensen? moslims die met waarden leven die nu volledig obsoleet zijn? het gaat om parkeerdecors! en de islam-parkeerdecor is nodig aan vervanging toe. daar gaat het om. en dat snappen die stomme moslims niet!

onze westerse waarden, onze vooruitgang, verworvenheden en vrijheden worden bedreigd door die obsolete, achterlijke islam-waarden. in plaats hiertegen stelling te nemen, geven we de islam alle ruimte. inplaats hen te laten integreren in onze samenleving, passen wij onze westerse samenleving aan hun vrijheidsbeperkende wensen!

iran vraagt dat de europese unie het mogelijk moet maken dat zulke films als theo van goghs 'submission' (theo was lid van onze orde) en geert wilders' 'fitna' niet meer gemaakt moeten mogen kunnen worden. en om debiele, boze islamieten niet kwaad te maken zullen slappelingen binnen de westerse wereld daar wel wat voor voelen. maar waar is het geluid die iran ondubbelzinnig oproept op te houden met islamitisch te zitten zijn? die hun confronteert, duidelijk maakt, aantoont dat hun staatsgodsdienst zelf debiel, retardisch en obsoleet is?

hafid bouazza is er klaar mee. maar waar zijn verder de moslims die inzien hoe stom en onzinnig obsoleet hun islamitische leer is? wanneer keren zij de islam de rug toe? wanneer nemen zij - zoals geert wilders vraagt - nadrukkelijk afstand van de islam?

het zal nog vele honderden jaren duren, voordat wij kb'ers de KvZ aan eenieder openlijk kunnen openbaren. het zal nog vele duizenden jaren duren, voordat eenieder zo vertrouwd is met de GD, dat men voortdurend één is met de werkelijke god die in ons allen aanwezig is - hem toelaat ons te transformeren tot de nieuwe mens. de ultieme bestemming van de mens, via god. want 'god heeft ons geschapen' - maar je moet weten hoe je dit leest!

eva, fat in maag.
amsterdam, 28 maart 2008.

eva surga (1978, indonesia) is grandmaster in the order of the society of the cat people founded 886 cs. she lectures most (mysticism, occultism, spirituality, technology) in amsterdam, netherlands. this article was originally published in catsociety.nl. (C) 2008 eva surga.

B-Bladluis wrote:

Hi Eva,

voor MIJ, een WakkerBewuste Psychonaut en autonoom, autodidakt misdiekus is dit betoog
getuigend van realiteitszin en deswege hartverwarmend. DANK.

Deze reaktie, omdat blijkt, dat je naast je etymologies/associatief kunstzinnige brouwsels
ook in staat blijkt om in klare taal VERLICHTE beelden tot uitdrukking te krijgen.


james wrote:

dag lieve mensen.

''hoewel het oog van de Tornado niet bestaat,zijn aanwezigheid laat zich zien door verwoesting.''

in reverse.

take time.


eva surga wrote:

dank voor de reakties, kennisbezitters.

u takelt tijd, jas mes?

eva.


james wrote:

uhuh,met een hand.L ieder kwart.

groet.

mes jas


bramsan wrote:

heej standvastige onvermoeibare lettergoochelaar Eva

tuurlijk ben ik het met veel gedragsnormen van de Islam niet eens, maar dat geld eigenlijk voor de meeste religies... (met uitzondering van het Taoisme/boedhisme)

Dat de islam nu steeds zo negatief in de media wordt belicht heeft veel meer te maken met wat de elite wil bereiken: een vijand creeeren en haat te kweken, omzo conflicten uit te lokken en onder de bevolking angst en verdeeldheid te scheppen... en onder het mom van de (geschapen) terroristische dreiging privebeperkende maatregelen te kunnen uitvoeren waar het volk stilletjes mee instemt...

dat snap je toch wel? power of nightmares...

Wist je dat Wilders (iig in het verleden) behoorlijke banden met (zionistisch) Israel heeft?
zet je dat dan niet te denken??


eva surga wrote:

als je mijn artikel hierboven goed gelezen hebt, dan zie je dat ik geen partij kies voor het zionisme of boeddhisme of christendom of wat dan ook. in die opzichten staat geert inderdaad achter de judeo-christo, en daarin ben ik het dus niet met hem eens. in mijn tekst staat ook dat joden en christenen debiel zijn. ze geloven allemaal immers in iets wat er niet is! waarom niet gewoon zeggen: 'wij zijn allemaal mensen'?

de oplossing is heel simpel: ophouden met dat here god gedoe en het antwoord in jezelf zoeken. daar, in je vrije hand, vind je alice.

mijn leven, in mijn hand.

eva, er al.


ouwerocker wrote:

@eva surga, da's een hele mondvol.

Blij dat jij in ieder geval het licht hebt gezien en overal kennis van draagt.

Ben ik ff blij dat ik een mens ben, die is staat is zijn meningen bij te stellen op basis van ervaringen of onderbouwde stellingen van derden.
Noemt men ook wel : De ontdekkingstocht van het Leven...
Laat mij maar lekker dom zijn, dan houd ik tenminste nog wat verrassingen over voor later.


kassander wrote:

@Rudolf. Over die evenwichtige verdeling van de gasten bij "Rondom Tien" waarop je hoopte. Illusie, denk ik. In elk geval waren twee gasten duidelijk geestelijk uit evenwicht: een Marokkaanse (zonder hoofddoek) en een Surinaamse (mét). Constante, schreeuwende woede. De stoom kwam uit hun oren! Zij hadden helemaal niks te maken met wat er in die film van Wilders te zien was,bleven ze eindeloos herhalen en daar kregen ze ook gelegenheid voor van Ome Cees Grimbergen. Het was weer moslimtherapie. Toch is dat op zich al weer iets verder dan we een paar jaar geleden waren. Door onder andere Fitna en de sinds ongeveer twee jaar aanzwellende openbare kritiek - de paardedeken van onderdrukking van onwelgevallige meningen wordt langzaam weggetrokken - zijn sommige moslims nu zover dat ze althans de feiten niet meer ontkennen. Dat hoefde ook niet, want ze werden nooit genoemd, vanwege de paardedeken. Wat je nu bij sommige moslims ziet (een beetje ook bij die Tofik Dibi tegenover Hans Jansen bij NOVA) is een begin van bewustzijn dat de islam niet deugt. Ze hebben nu nog de illusie dat er een "goede islam" mogelijk is en dat zij die vertegenwoordigen. Door werkelijk kennis te nemen van 1400 reëel bestaan hebbende islam, kan dat langzaam veranderen in de erkenning waartoe Hafid Bouazza kwam: gooi weg die mythische en wrede vodden van de profeet en kijk nóóit meer om. Het zijn trouwens niet alleen de moslims die moeite hebben met de erkenning van de feiten. Uit uitlatingen van Cees Grimbergen tijdens zo’n uitzending kan je merken dat ook hij vasthoudt aan het idee dat een paar “liberale” moslims, plus het bestaan van een groot contingent onverschillige moslims, het gevaar bezweert van een wereldwijde, 1400 jaar oude, totalitaire ideologie waarin de extremisten de beste, nee, de enig geldige papieren hebben. Gewoon omdat het Mohammedanisme zich definieert als het onveranderlijk woord van Allah. En dat woord – in koran, hadith en sharia – roept op tot agressie, moord, onderdrukking, racisme, wereldoverheersing en misleiding van de ongelovigen. Als er geklaagd wordt dat Wilders geen ruimte geeft aan “liberale moslims” dan is dat niet omdat Wilders die niet geeft. De leer zelf sluit gematigdheid uit. Wie zegt een gematigde moslim te zijn, kent zijn eigen geloof niet. Dat zien de fundamentalisten heel goed. Nog maar eens Bernard Lewis: “Er zijn gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.” En misschien had Lewis de consequentie moeten trekken uit wat hij zelf zegt: als dat waar is, dan zijn gematigde moslims geen moslims. Afvalligen zijn dat. Ja, daarin hebben de Salafisten en Takfiristen gelijk.

@Wellebeeke. Goed idee, zo’n Nederlandse “Fox”. En die naam “Dexter”, tegelijk Latijn voor “rechts” en dus het tegenovergestelde van Latijn voor “links”, namelijk “sinister”, is een vondst. “Dexter, de omroep van niet-krankzinnnig links”. Doen we!


eva surga wrote:

beste kassander,

dexter voor rechts en sinister voor links in het laatstein is slechts de maatschappelijke decoy. de codische duidingen zijn: wie steeds rechts omhoog pleegt veroorzaakt de x ster (xs zijn rechtse bovenletters). wie linksaf steeds omlaag maakt stopt de sin, de as in, het zout in het zuid in de ster: sinister - de stuur die hier ligt, eye guess. dit is de spaanse scan can tube procedure (go - groei - zijn linkse benedenletters).

eva, kopi luwak.


talithakumi wrote:

@eva:

geweldige nafit analyse eva!

ik ben zelf tegen alle geloven ter wereld. de mens leeft in de hermetische beeldspraak met alle gevolgen van dien.
dit kan men alleen bestrijden met beeldspraak, totdat de mens zelf dit terzijde legt en zelf alles uitzoekt.

islam blijft een geweldadig geloof, ik kon majoor boshard niet betrappen op fatwa's en bomgordels.

humor:
"ik zie ik zie wat jij niet ziet"

talithakumi


eva surga wrote:

beste talithakumi,

dank voor je reaktie. inderdaad bestrijd je een idee met een ander idee, zoals grootmeester wallace destijds stelde in bend hoer.

trouwens, wat je ziet is ook grappig: twee kindschilden als resultaat! je foto toont - indien op vrijdag genomen - het vrijdeeggekbeeld.

eva, hijs gril friday.


Corben wrote:

Bedankt voor deze tekst, ik ben naast de inhoud ervan ook aangenaam verrast dat het nu eens een vlot leesbaar geheel is. groet


freddie-v-iersel wrote:

Als eerste, kom van je denkbeeldige troon waar je jezelf kennis toedicht.
Als voor jou niets buiten de basisvorm mens bestaat waarom het verheffen van je eigen persoontje.
Laat ik niet vervallen in het taalgebruik dat je over anderen werpt maar je er gewoon op wijzen dat niets van wat je beweert een logisch fundament kent.
{Logica: juiste opeenvolging van oorzaak, gevolg en veband, een emperische basis is de primaire basis.} Alleen waar tijd en massa zonder enig clausaal verband uit elkaar vallen is geen logica.

De bewering dat alle geloofsvormen/God niet bestaan kent als oorzaak dat jij niet overtuigt bent van deze vormen maar dat heeft niet tot gevolg dat jouw overtuiging waarheid is. Het verband kun je niet hard maken omdat je emperisch niets kunt onderbouwen.
Hetzelfde geld voor de overtuiging van je eigen wijsheid, en zeker voor de bewering dat dit onmogelijk kan worden uitgelegt omdat de grenzen van de groep "waar je beweert onderdeel van tezijn" van mening is dat de eigen kennis anderen in domheid dompelt.

Ik heb vol verbazing gelezen wat je schrijft, afschuw uit ik over datgene wat je doet lijden, vol gif laat.
Het enige wat we van je kunnen leren en van dat wat je aanhangt en bevestigt is hoe we moeten leren te haten.


eva surga wrote:

beste freddie van iersel,

ik kan mij goed verplaatsen in jouw kritiek. laat ik dit zeggen:

indien jij zou weten (anders reageerde je niet zo) datgene wat maakt dat ik zo denk zoals je in mijn betoog hebt kunnen lezen, dan zou je het ook zo kunnen zien zoals ik - en vele andere kb'ers met mij, maar die het niet uitspreken, niet openbaren - en niet die kritiek hebben op mij die je nu op mijn betoog hebt.

het lastige is, dat - kennelijk - jou die info onthouden wordt, jou niet bekend is.

word vrijmetselaar, theosoof, rosenkruizer of kunstenaar, heb alles door, en je zult dan wellicht mijn betoog kunnen begrijpen.

twee tips:

haat betekent: de hoed. het heeft dus niets met hatelijkheid in zijn maatschappelijke duiding te maken. veel mensen droegen vroeger een hoed. hoge pieten dragen nu nog meestal ook een hoed.

lees onder aan mijn betoog de reaktie van talithakumi. zeer, zeer verhelderend (voor wie het kan zien).

dus: haal die ontbrekende info bij één der vijf, en ook jij zult dan begrijpen waarom 'de islam' obsoleet is: een parkeerdecor dat niet meer in deze tijd past.

waarom volg je geen kennismakingskursus most (mysticism, occultism, spirituality, technology). deze is in één week te doen. er is ook de zware zesjarige studie aan de mascp, in californië, usa. dan begrijp je alles, en vat je ook hoe ik tot mijn betoog kom, en zul je zelfs ook de logica ervan inzien.

eva, logic dikthee.


QTH wrote:

Rust op je weg gaat vaak ten koste van diversiteit.
Alles vlak is op termijn ook zo saai


anahata wrote:

@talithakumi: bedankt voor je reactie.
dit bericht is compleet een antwoord op jouw post.
normaal veranderen mijn reply's aan h-enki in een schrijven aan eva surga..
maar ik ben geinteresseerd (inter-esse) in jouw antwoord-en.

Ik kreeg kippevel van deze zin:

"de mens leeft in de hermetische beeldspraak met alle gevolgen van dien."

de mens is gevangen in concepten. moeilijker geschreven: zinnebeeldige concepten.
anahata twijfelt. klopt dit echt?
dan weet hij het zeker dat het zo is.
dan vraagt hij zich af wat
"hermetische beeldspraak" is. Anahata vind dan via google geen definitie.
zou jij dat misschien willen proberen, een korte defenitie van het begrip "hermetische beeldspraak".

zinnebeeld:
het uiten van een gedachte of begrip door middel van beelden.

de baard die een moslim draagt uit vroomheid, is vast een uitbeelding van iets heel anders...
ik speculeer weer eens. is hier sprake van beeldspraak? dat een moslim zijn baard (een beeld) moet laten staan vanwege het uitbeelden van een codewoord/concept?

ik bedenk me nu dat het antwoord misschien in eva surga's fitna-artikel staan. maar die heb ik niet gelezen.

(zinnebeeldig=symbolisch. )

vr. groet.


eva surga wrote:

dag beste anahata,

graag veroorloof ik mij de vrijheid om te reageren op je post, ook al is hij gericht aan een andere poster. het zit zo:

een hermetische beeldspraak is bijvoorbeeld wanneer een mooi meisje dat top-fotomodel werd dit antwoord gaf, toen haar werd gevraagd waarom zij zo'n succes had:

'het succes is er, omdat ik er zo mooi uitzie.'

en omdat zij mooi uitziet, komt het succes, en daarmee het grote geld als vanzelf. het een leidt tot het ander. het een zit in het ander: alles zit in alles - 'all 'n all'. hermetische beeldspraak heeft alles met kous en af vlek te maken: cause and effect - het resultaat is hetzelfde als de oorzaak ervan. anders gezegd: het resultaat is de oorzaak ('reverse speech'). dit doorbreken kan alleen via de ons: 'god heeft ons geschapen'.

nu de baarden die vrome mosselmanden dragen. dat zit zo:

een baard is een parkeeruitbeelding van een 8 oor aarde. de 8 is de on (codische duiding van gone) eindigheid. de oor is de aarde, immers: ear th - gods oor. ook duidt een baard het aren van veel haren, wat regels zijn. het hebben van zeer veel haren komt neer op het bezitten van veel tektonische voorraden, wat bij de gelovigen zeer gewild, gewenst en gewaardeerd wordt: 'kijk hoe sterk god mij gemaakt heeft'. hoe geloviger iemand is, hoe meer haren hij zal laten staan - zonder zelf door te hebben waarom hij dat nou eigenlijk zit te doen...

moslim mannen laten dus baarden staan ter uitbeelding van dit concept: het aren van regels, het maken van haarden. alleen zijn ze zelf zich niet hiervan bewust. denken dat het mooi en indrukwekkend staat. prijzenswaardig en zo... de grap is dat het daar, waar het eigenlijk betrekking op heeft - namelijk de codische lokatie van 'het hoef vangt heden' - dat ze daar juist niks aan doen. omdat ze daar ook helemaal geen benul van hebben. dus moslim mannen met volgroeide baarden, maar ook westerse jonge mannen met skateboards en goaties en verlaten barkeepers en rogue roadies met 'sideburns' (bakkebaarden) leven, beleven, beelden uit de maatschappelijke dragers van codische concepten, zonder dat ze daar enig besef van hebben. en datgene, waar het juist codisch werkelijk om gaat, dat nu juist bedrijven ze niet, omdat ze het gewoon niet kennen!

wij kb'ers noemen zulke mensen 'gewone mensen', omdat ze duidelijk 'er niet van zijn'! 'er van zijn' betekent dat je in de codische realm zit, dat ook werkelijk bedrijft, in staat bent dat te bedrijven. daartegenover staan de 'gewone mensen': die leven uitsluitend in de maatschappelijke beleving van wat zij als de werkelijkheid menen te zien. deze groep is vele malen groter. wij kb'ers zijn in de minderheid. terwijl wij wel alles in deze wereld verzonnen hebben...


eva surga wrote:

the freedom of speech is at stake:

This site has been suspended while Network Solutions is investigating whether the site's content is in violation of the Network Solutions Acceptable Use Policy. Network Solutions has received a number of complaints regarding this site that are under investigation. For more information about Network Solutions Acceptable Use Policy visit the following URL: http://www.networksolutions.com/legal/aup.jsp

eva.
MOSLIMA = DE VOCHTIGE VIJF

VRIJDAGGEBED = VRIJDEEG GEKBEELD

SIDOF (SEA DOVE)= STOP ISLAMISATION, DEFEND OUR FREEDOM
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Wed Dec 16, 2009 3:02 pm    Post subject: Reply with quote


_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
eva surga
Site Admin


Joined: 05 Jun 2007
Posts: 9246
Location: amsterdam

PostPosted: Wed Dec 16, 2009 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

www.catsociety.nlworld's best keybee site!
_________________
the t'aime haas kom for doos hu r dif tustand unighted end not tu vel
out november 27, 2011 GDE Magicalbum Grandmaster Directory 262 Leaves 19 pounds thick. the GDE expands
the entire magicalbum, stated by scp's head der scriptures and approved by scp's world president.

learn more of the magicalbum! viseat its world-famous fansite, www.magicsessions.nl.
follow eva surga on twitter: IATC Authority.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CATSOCIETY ESA Forum Index -> eva surga's de nafit All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group